به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از
ایلام؛علی اشرف عبدالهی اعلام کرد: کل زمین های زراعی اختصاص یافته استان به کشت ارقام مختلف گوجه 400 هکتار است که از این مقدار 200 هکتارآن به زیر کشت گوجه محلی رفته است.
وی گفت: تا پایان فصل برداشت شش هزار تن گوجه محلی با نام بومی ( تماته محلی ) از مزراع استان برداشت و روانه بازارهای مصرف داخلی شود.
وی افزود:از هرهکتار 30 تن گوجه محلی برداشت می شود که تاکنون 15 تن از این محصول پرتقاضا در هر هکتار برداشت و به بازار عرضه شده است.
عبدالهی تاکید کرد: گوجه محلی در شهرستان های ایوان، چرداول، سیروان، ملکشاهی و ایلام کشت می شود و نسبت به سال گذشته 10درصد افزایش کشت و برداشت داشته است.
کارشناس سبزی و صیفی سازمان جهادکشاورزی استان ایلام یادآور شد: این نوع گوجه محلی کشت شده با توجه به استقبال مردم از آن بیشتر مصرف خام خوری دارد و تمام محصول برداشت شده به مصرف داخل استان می رسد.
انتهای پیام/