به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ،علی احمدی با اشاره به اینکه ذبح و کشتار در معابر، منازل و سطح شهر آسیب به بهداشت عمومی و سلامت جامعه زده و انتشار بیماریهای مختلف را بهدنبال دارد، افزود:کشتارگاههای منطقه از ساعت 7 الی 13 دائر هستند و به صورت رایگان ذبح دامها با نظارت ناظر شرعی و بازرسی بهداشتی انجام و لاشهها توسط ناظران دامپزشکی بررسی میشود.
وی گفت: به علت گستردگی بیماری مشترک بین انسان و دام و خطر بالقوه انتقال این بیماریها به جمعیت انسانی هشدارهای دامپزشکی را جدی گرفته و کشتار دام و تهیه فراوردههای خام دامی را تحت نظارت و کنترل دامپزشکی انجام شود.
احمدی افزود: گوشتهای را به مدت 24 ساعت و کبد 48 ساعت در دمای یخچال به جهت جلوگیری از بروز بیماریهای زئونوز نظیر تب کریمه کنگو و گذرانده شدن جمود نعشی که افزایش کیفیت گوشت را در پی دارد، قرارداده و سپس مصرف کنید.
گفتنی است: ادارات دامپزشکی شهرستانها و تلفن گویای 1512 آماده پاسخگویی به عموم شهروندان است.
انتهای پیام/ی