به گزارش
خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازگیلان؛ به نقل از سامانه اطلاع
رسانی دانشگاه گیلان، در اين همايش كارشناسان، زيست شناسان، دانشجويان، و
علاقمندان به صنعت ماهيان خاوياري به بررسي آخرين يافته ها در زمينه زيست شناسي، اكولوژي، فيزيولوژي و بيوشيمي،
بهداشت و بيماريها، تكنولوژي فرآورده ها، بازاريابي و ساير علوم مرتبط با آبزي
پروري ماهيان خاوياري پرداختند. همچنین مديريت پرورش، تغذيه
و غذادهي، القاي تولید مثل و تکثیر، بهداشت و بيماريها، ژنتيك كاربردي، اكولوژي و
اثرات متقابل محيطي، فرآوري، اقتصاد و بازاريابي محصولات تاسماهيان از جمله محورهای
این همایش است. برگزاری کارگاه های آموزشی
پرورش ماهی در قفس، ژنتیک کاربردی، فرآوری و تنوع بخشی محصولات، حال و آینده بازار
خاویار و نمایشگاه تخصصی از برنامه هایی بود که در این رابطه برگزار شد.