به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، محمدرضا صادقی گفت: برخی از فروشندگان بعد از گذشت تاریخ مصرف مرغ، آن را قطعهبندی و با مواد رنگی به اصطلاح زعفرانی کرده و به عنوان مرغ جوجه کبابی به فروش میرسانند که این اقدام تهدیدی برای سلامت خریداران و مورد تأیید دامپزشکی نیست.
وی با اشاره به ماده 31 قانون تعزیرات حکومتی در زمینه فرآوری انواع گوشت گفت: هرگونه قطعهبندی، بیاستخوان کردن، فیله کردن، شنیسل، جوجه کباب و زعفرانی کردن گوشت خارج از ضوابط سازمان دامپزشکی کشور ممنوع و تنها در صورت اخذ مجوزهای لازم از دامپزشکی مجاز است.
سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان رابر تصریح کرد: در صورت مشاهده موارد مشابه، توسط بازرسان بهداشتی دامپزشکی شهرستان رابر با متخلفان برخورد قانونی به عمل میآید.
صادقی افزود: بر همین اساس فرآوری گوشت مرغ نیز تنها در مراکز بستهبندی دارای پروانه بهداشتی بهرهبرداری از دامپزشکی که زیر نظر مسؤول فنی بهداشتی دامپزشکی مشغول فعالیت باشند، قانونی و بلامانع است.
انتهای پیام/ی