تاکداران تاکستانی این روزها مشغول پهن کردن انگور برای تهیه کشمش هستند ، موضوعی که سوژه عکاسان شده است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، از قزوین ؛رییس جهاد کشاورزی شهرستان تاکستان می گوید: شروع انگور چینی در تاکستان از نیمه مرداد ماه است و به دلیل اینکه باران به انگورها آسیبی نزند تاکداران سعی می کنند قبل از اولین بارشها یعنی اوایل مهرماه  محصول خود را جمع آوری کنند.

بارگاههای انگور تاکستان سوژه عکاسان

بگفته ی مجید رحمانی ، تاکستان قطب تولید انگور و کشمش در کشور است و  از 35 هزار هکتار باغ انگور در استان قزوین ، 25 هزار هکتار آن در این شهرستان قرار دارد.

رحمانی افزود: سالانه از این باغات  320 هزار تن محصول برداشت می شود.

وی اضافه کرد : 65درصد از انگور تاکستان معمولن به کشمش تیزابی و آفتابی تبدیل و مابقی صرف تازه خوری و شیره می شود.

بارگاههای انگور تاکستان سوژه عکاسان

بگفته ی رییس جهاد کشاورزی شهرستان تاکستان ، انگور هایی که بصورت تیزآبی و با استفاده از بی کربنات پتاسیم در آفتاب خشک می شوند عمدتا به روسیه و کشورهای اروپایی و همچنین حوزه خلیج فارس صادر می شود.

تاکداران هم می گویند: امسال به دلیل حشره سسرگ که با خوردن ریشه تاک باعث از کار افتادن بوته میشود ،محصولشان کمتر شده  است اما خوشبختانه از  سرما زدگی و تگرگ خبری نیست.

بارگاههای انگور تاکستان سوژه عکاسان

انتهای پیام/



اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.