مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور گفت: با نگهداری گوشت تازه ذبح شده در یخچال باکتری‌های مختلفی از جمله تب کریمه کنگو غیر فعال شده و ضریب ایمنی این ماده غذایی بالا می‌برد.

عباس عباسی مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛با اشاره به لزوم نگهداری گوشت‌های ذبح شده تا 24 ساعت در دمای ‌یخچالی اظهار داشت: این اقدام برای افزایش ضریب ایمنی گوشت‌های ذبح شده باید صورت بگیرد تا بیماری‌ها و باکتری‌ها مشترک بین انسان و دام همچنین ویروس‌های ‌دامی در اثر واکنش‌های سرد شدن از بین برود.

520

وی یادآور شد: باید گوشت گوسفند را به مدت 24 ساعت و گوشت گاو را به مدت 72 ساعت پس از ذبح در یخچال نگهداری کرده تا بیماری‌های مختلف آن از بین رود.

مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور با بیان اینکه نگهداری گوشت های تازه ذبح شده سبب عقیم شدن باکتریهای آن می‌شود افزود: در دمای پایین باکتری‌ها فعالیتشان از بین رفته و PH گوشت به 8/5 تا 2/ 6 رسیده که در نهایت باکتری‌های خطرناک از بین رفته و فرآیند ترد شدن گوشت بهتر انجام می‌شود.

عباسی یادآور شد: نگهداری گوشت‌های تازه ذبح شده در یخچال سبب شده باکتری کشنده تب کریمه کنگو که بین انسان و دام مشترک بوده و از لحاظ تشخیص و بالینی دامپزشکان را دچار مشکل می‌کند، در دمای پایین محیط از بین رفته و به اصطلاح عقیم می‌شود.

وی گفت: ما به مردم توصیه می کنیم در موقع کشتار دام از ناظران بهداشت سازمان دامپزشکی کشور برای بالا رفتن ضریب ایمنی گوشت ذبح شده استفاده کنند.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
احمدی
۲۰:۴۳ ۰۹ مرداد ۱۳۹۹
ایا نبایدجگر گوسفند بخوریم وگوشت ها رو درفریزربذاریم وایا گوشت دراثر اتش ویروس ازبین نمیرود
Iran (Islamic Republic of)
پارسا
۱۳:۱۹ ۳۱ مرداد ۱۳۹۷
پس چرا گشتارگاهها گوشت را پس از ذبح به بازار میفرستند
و همیشه صبح کشتار میشه و وارد بازار میشه و توصیه میشود گوشت را بروز و تاریخ روز استفاده کنید؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
ععععععععجججججججبببببببببب!!!!!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
رضا زنوزی
۱۳:۰۰ ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۸
طبق دستورالعمل دامپزشکی دام بعد از کشتار باید 24 ساعت در دمای 0-4 پیش سرد کشتارگاه قرار میگرید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۸ ۱۳ اسفند ۱۳۹۶
گوشت ولبنیات گرون شده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۸ ۱۳ اسفند ۱۳۹۶
گوشت ولبنیات گرون شده
Iran (Islamic Republic of)
ریحان
۱۶:۲۶ ۲۹ مهر ۱۳۹۶
سلام چرا بدون آگاهی حرف میزنید آخه گوشت تازه ۲۴ ساعت توی یخچال بمونه فاسد میشه بنده خدا بیچاره ما هستیم که به شماها اعتماد میکنیم
France
حبیب
۲۱:۴۳ ۱۱ بهمن ۱۳۹۷
منظورشون فریز کردن گوشته نه دمای معمولی یخچال
Iran (Islamic Republic of)
رضا زنوزی
۱۳:۰۳ ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۸
نه فاسد نمیشه 24 ساعت گوشت گرم بعد از کشتار باید در دمای 0-4 قرار بگیره الان این روند در خود کشتارگاه در پیش سرد کشتارگاه انجام میگیره ولی اگه گوسفند زنده خودتون قربانی کردید این کار را باید در منزل انجام بدید گوشت تازه را 24 ساعت در دمای یخچال قرار دهید