نتایج تحقیقات جدید نشان داده است که بیمارانی که در بیمارستان اقامت دارند و در این بازه زمانی اقوام و دوستان از آنها عیادت می کنند و آنها را تنها نمی گذارند بسیار سریع تر از سایر بیماران درمان می شوند.
اگر می خواهید به ملاقات بیماردر بیمارستان بروید توجه به نکاتی الزامی است از جمله نوع بیماری فرد، زیرا اگر بیماری مسری یا بیمار ایزوله باشد ملاقات با او امکان پذیر نیست یا اگر تحت شرایط خاصی است، به طور مثال در انتظار پیوند قلب هر نوع هیجان می تواند به قیمت زندگی فرد تمام شود، مواد غذایی یا گل نیز باید با دقت انتخاب شود زیرا می تواند باعث تشدید علائم بیماری در فرد شود، اما به طور کلی هنگام ملاقات با بیمار، لباس هایی شاد به تن کنید، با لبخند صحبت کنید، قوت قلب و امید به او بدهید، دادن خبرهای ناراحت کننده به بیمار باعث نگرانی او می شود، گرفتن عکس با بیمار و صحبت حتی به صورت تلفنی ، می تواند باعث افزایش انگیزه برای زنده ماندن و خوب شدن درفرد شود.
در بیماران سالمند که در اثر مشکلاتی چون شکستگی اعضای بدن یا سکته مغزی تحت درمان های سنگین و بستری شدن طولانی مدت بوده اند اثر حمایتی خانواده و نزدیکان را در بهبود سریع بیماری به اثبات رسانده اند.
این امر نشان می دهد که توجه به وضعیت روحی بیمار در کنار طی مراحل درمان جسمی او، در بهبود بیماری اثری مثبت دارد و حتی می تواند دوران نقاهت را کوتاهتر و بازگشت بیماری مزمن را دیرتر کند.
نگهداری از سالمند بیمار توسط اعضای خانواده با وجود مشکلات متعدد،اگر با تقسیم کارها و همکاری گروهی انجام شود می تواند باعث افزایش طول عمر بیمار شود.
البته کارشناسان اعتقاد دارند مراقبت از سالمندی که دچار بیماری است در خانه به عوامل متعددی وابسته است، از جمله سن فرد، نوع بیماری او، امکانات خانه متناسب با بیماری، تعداد افرادی که می توانند از سالمند مراقبت کنند، نزدیکی خانه تا مراکز درمانی ، آشنایی اعضای خانواده با اقدامات اورژانسی در مواقع لزوم و مواردی از این دست که باید به دقت مورد ارزیابی قرار بگیرد.
منبع:Dailymail