به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،مدیر جهاد کشاورزی نطنزاظهار کرد: برداشت
گردو از ابتدای شهریور جاری آغاز شده و به مدت یک ماه ادامه دارد.
عبدالرضا مهدی بادی افزود: عمده محصول گردو در بخش مرکزی نطنز با آب و هوای معتدل و کوهستانی
شامل دهستان های برز رود، کرکس و شهرهای طرقرود و نطنز تولید می شود.
وی
پیش بینی کرد امسال از 388 هکتار باغ های بارور گردو که بیشتر از ارقام
پوست کاغذی، بومی و سوزنی است بیش از 170 تن گردوی خشک برداشت شود.
مهدی بادی یادآور شد: به ازای هر هکتار حدود 500 کیلوگرم محصول گردو در این شهرستان برداشت خواهد شد.
مدیر
جهاد کشاورزی شهرستان نطنز گفت: حدود 40 هکتار از زمین های کشاورزی نیز به
کشت نهال گردو اختصاص دارد که در سال های آینده به باردهی خواهند نشست.
«جوزقند» در کنار گلابی از دیگر سوغات شهرستان نطنز است که جوز قند از مغزگردو در فرآوری با برگه هلو تولید می شود.
شهرستان نطنز دارای 12 هکتار زمین کشاورزی است که 7.5 هکتار آن کشاورزی و بقیه به باغ ها اختصاص دارد.
انتهای پیام/