به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ به نقل از سی ان ان، جدیدترین نظرسنجی دولت ژاپن نشان می دهد صدها هزار نفر از نوجوانان و جوانان این کشور گوشه گیر هستند و وارد جامعه نمی شوند و به ندرت از خانه بیرون می روند. برای آنها دنیای مجازی دیجیتال و خیالی جذابیت بیشتری در مقایسه با جهان واقعی دارد.
ویل ریپلی خبرنگار این شبکه در گزارشی از توکیو گفت: نظام آموزشی ژاپن در طول سالها تغییر چندانی نکرده است و اگر دانش آموزان امروز را با بیست و پنج سال پیش مقایسه کنید می بینید همان لباس های متحدالشکل را می پوشند، ساعت های طولانی در مدرسه هستند و نظافت کلاس های درس با کمک خود دانش آموزان اجباری است. نظم حاکم در مدارس ژاپن همانند نظم و اصولی است که بر جامعه ژاپن حاکم است. چنین نظامی سبب شده است برخی از دانش آموزان از نظام سنتی مدارس ژاپن خسته شوند و درس را رها کنند.
ماکوتو شیمیزو پدر یکی از این دانش آموزان که مدرسه را رها کرده، گفت: درباره آینده فرزندش نگران بوده و معتقد است که نرفتن پسرش به مدرسه و نگرفتن مدرک و فارغ التحصیل نشدن در دراز مدت ، چیز بدی برای او نیست. در واقع او نگران بود که اگر به مدرسه برود، نمی تواند ادامه تحصیل دهد و رد می شود.
در ژاپن رها کردن مدرسه و جامعه پدیده ای اجتماعی است که به آن در زبان ژاپنی «هیکیکوموری» می گویند.
مطالعات جدید دولت ژاپن نشان می دهد ۵۴۱ هزار نفر یعنی بیش از نیم میلیون نوجوان و جوان هیکیکوموری هستند. البته این رقم در مقایسه با رقم قبلی که شش سال پیش جمع آوری شده بود، کمتر شده است.
کارشناسان ژاپنی معتقدند کارتون ها و بازی های رایانه ای در ژاپن باعث شده است تا برخی از مردم به دنیای خیالی فرار کنند.
انتهای پیام/