به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛ رییس سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان کرمانشاه گفت : کیفیت نان یکی از مهترین مباحثی است که دارای مؤلفه های زیادی است
حقیقی افزود:نوع گندم ، نحوه انبارداری گندم ، چرخه تبدیل گندم به آرد ، نگهداری آرد ، تبدیل آرد به خمیر و .... هر کدام در کیفیت نان تأثیرگذار هستند و اگر عملیات نظارتی به طور مستمر بر روی آن انجام شود شاهد ارتقاء سطح کیفی نان در استان خواهیم بود .
حقیقی افزود : به طور میانگین هر هفته 2 بار از نانوایی های سطح شهر بازرسی به عمل می آید و تا زمانی که کیفیت به حد استاندارد و مطلوب نرسد ، این بازرسی ها ادامه دارد .
وی گفت: نانوایی ها
اثرگذارترین فرهنگ ساز در جامعه هستند بنابراین باید این صنف به درستی گزینش شود.
انتهای پیام/پ