کیفیت نان یکی از مهترین مباحثی است که دارای مؤلفه های زیادی است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛ رییس سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان کرمانشاه گفت : کیفیت نان یکی از مهترین مباحثی است که دارای مؤلفه های زیادی است

حقیقی افزود:نوع گندم ، نحوه انبارداری گندم ، چرخه تبدیل گندم به آرد ، نگهداری آرد ، تبدیل آرد به خمیر و .... هر کدام در کیفیت نان تأثیرگذار هستند و اگر عملیات نظارتی به طور مستمر بر روی آن انجام شود شاهد ارتقاء سطح کیفی نان در استان خواهیم بود .

حقیقی افزود : به طور میانگین هر هفته 2 بار از نانوایی های سطح شهر بازرسی به عمل می آید و تا زمانی که کیفیت به حد استاندارد و مطلوب نرسد ، این بازرسی ها ادامه دارد .

وی گفت: نانوایی ها اثرگذارترین فرهنگ ساز در جامعه هستند بنابراین باید این صنف به درستی گزینش شود.


انتهای پیام/پ

برچسب ها: کرمانشاه ، سطح ، کیفی ، نان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.