به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، محمود دشت بزرگ مدیرعامل شرکت برق منطقه ای خوزستان اظهار کرد: تعطیلی اداره ها و دستگاه های دولتی در استان خوزستان موجب شد تا پیش بینی رشد مصرفی برق از 8 درصد به 4،5 درصد کاهش یابد.
وی با اشاره به اینکه پیک مصرفی تابستان سال گذشته هفت هزار و 521 مگاوات ثبت شد بیان داشت: پیش بینی شرکت برق منطقه ای خوزستان این بود که پیک مصرفی برق در سال جاری رشد 8 درصدی را تجربه کند و به 8 هزار و 200 مگاوات برسد.
دشت بزرگ ادامه داد: پیک مصرفی سال 1395با توجه به روند گرمای امسال در تاریخ 24 مرداد با هفت هزار و 858 مگاوات به ثبت رسید.
مدیرعامل شرکت برق منطقه ای خوزستان افزود: خوشبختانه تمهیدات شرکت برق منطقه ای خوزستان و هماهنگی های استانداری خوزستان در روند کاهش پیک مصرفی امسال نسبت به پیش بینی ما بسیار موثر واقع شد.
وی بیان کرد: کاهش ساعات اداری به صورت شناور که برای نخستین بار در کشور انجام شد اتفاق بسیار خوبی بود زیرا در روزهای گرم متناسب با تغییرات دمایی که از سوی هواشناسی اطلاع رسانی می شد اداره های دولتی در ساعت 13 (اوج پیک مصرف برق) تعطیل می شد.
خوزستان رتبه نخست تولید برق در کشور را دارد و شرکت برق منطقه ای خوزستان 15 درصد شبکه بار سراسری را به خود اختصاص داده که مقام دوم پس از شرکت برق منطقه ای تهران است.
این شرکت وظیفه تامین برق مطمئن و پایدار در خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد را دارد و مساحت 81 هزار کیلومتر را پوشش می دهد.
ظرفیت نصب شده نیروگاهی در این شرکت 12 هزار و 473 مگاولت است که همه آن مربوط به خوزستان است. 70 درصد برق خوزستان از نیروگاه های حرارتی تامین می شود.
عمده مصرف برق تولید شده در خوزستان به مصرف این استان می رسد و سهم استان کهگیلویه و بویر احمد تنها400 مگاولت است.
انتهای پیام/گ