دکتر پایوویچ افزود: دانشگاه جان نزبیت با ۱۳۵ دانشگاه در کشورهای مختلف از جمله، انگلیس، اسلوونی، مکزیک، ایتالیا، رومانی، چین، روسیه توافقنامه همکاری امضا کرده است.
وی اضافه کرد: دورههای تابستانی و زمستانی این دانشگاه به مدت چهار هفته است که دو هفته آن در بلگراد و دو هفته دیگر در اسلوونی که عضو اتحادیه اروپا است، برگزار میشود و دانشجویان در مقاطع کارشناسی میتوانند در این دورههای کوتاه مدت در فصل تابستان یا زمستان که به زبان انگلیسی است شرکت و در پایان مدرک علمی دریافت کنند که این دورهها برای ادامه تحصیلات دانشجویان در رشتههایشان بسیار مفید خواهد بود.
رییس دانشگاه جان نزبیت به برگزاری هجدهمین کنگره بینالمللی علمی فدراسیون کشورهای آمریکای لاتین در بلگراد که در آن حدود ۸۰۰ نفر از استادان و روسای دانشگاهها شرکت دارند، اشاره و اظهار کرد: این کنگره علمی و دانشگاهی از ۲۵ تا ۲۸ ژوئیه سال ۲۰۱۷ برگزار میشود.
وی با دعوت از استادان و رییس دانشگاه اصفهان برای شرکت در این کنگره گفت: ایران میهمان ویژه شصت و یکمین نمایشگاه بینالمللی کتاب بلگراد است. ناشران، هنرمندان و شاعران ایرانی در این نمایشگاه دعوت هستند. هر روز کنفرانس های مختلفی در این برنامه برگزار میشود که درباره فرهنگ، ادبیات، فیلم، هنر و تمدن ایرانی صحبت میشود تا مردم بتوانند با تمدن و فرهنگی غنی ایران بیشتر آشنا شوند.
همچنین هوشنگ طالبی، رییس دانشگاه اصفهان ضمن ابراز خرسندی از حضور روسا و اساتید دانشگاههای صربستان به معرفی شهر اصفهان و دانشگاه اصفهان پرداخت و اظهار کرد: شهر اصفهان با قدمتی بیش از دو هزار سال، یکی از شهرهای تاریخی و مهم جهان است که ترکیبی از مذاهب و قومیتها را در خود جای داده است.
وی افزود: شهر اصفهان به جز اکثریت مسلمان دارای اقلیتهای قومی مسیحی، زرتشتی و یهودی است که همواره در طول تاریخ با تعامل بسیار خوب در کنار هم زندگی کردهاند.
رییس دانشگاه اصفهان ادامه داد: دانشگاه اصفهان با قدمت ۷۰ ساله یکی از دانشگاههای جامع ایران است که در حال حاضر دارای ۱۴ دانشکده،۱۰ مرکز پژوهشی، هشت قطب تحقیقاتی و مرکز آموزشهای مجازی است.
طالبی اضافه کرد: در حال حاضر ۶۶۰ عضو هیئتعلمی و 15 هزار دانشجو که ۵۰ درصد آنها در مقطع تحصیلات تکمیلی هستند در دانشگاه اصفهان فعالیت میکنند. همچنین دانشگاه اصفهان طبق رتبهبندی لایدن هلند جزء هزار دانشگاه برتر جهان قرار گرفته است.
وی ضمن بیان پتانسیل بالای دانشگاه اصفهان در چاپ مقالات ISI در مجلات معتبر جهانی، پیشرفت دانشگاه در این زمینه را مثبت ارزیابی کرد و حضور پنج عضو هیئتعلمی که به عنوان دانشمند ISI در دانشگاه اصفهان مشغول به فعالیت هستند را دلیلی بر این ادعا دانست.
رییس دانشگاه اصفهان ضمن بیان نحوه گذراندن فرصتهای مطالعاتی اعضای هیئتعلمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان اظهار کرد: سالیانه بیش از ۱۰% اعضای هیئتعلمی، دورههای کوتاه مدت بین سه تا ۹ ماهه را به صورت فرصت تحقیقاتی در خارج از کشور میگذرانند. همچنین دانشجویان دوره دکتری نیز از فرصت مطالعاتی ۶ تا ۹ ماهه استفاده میکنند.
طالبی افزود: در سال گذشته بیش از ۵۰ نفر از دانشجویان دکتری دانشگاه اصفهان، فرصت مطالعاتی خود را در دانشگاههای خارج از کشور گذراندند.
رئیس دانشگاه اصفهان در پایان بر گسترش همکاریهای علمی آموزشی و پژوهشی بین دانشگاه اصفهان و دانشگاههای صربستان تاکید و از این همکاری استقبال کرد.
گفتنی است در این دیدار، اسلوبودان پایویچ -
رئیس دانشگاه جان نزبیت، ایوانا ژیوانچویچ سکوروش- رییس دانشکده فلسفه
دانشگاه نووی ساد، پردراگ پوزوویچ- رئیس دانشکده الهیات دانشگاه بلگراد،
ولادان تاتالوویچ - استاد دانشکده الهیات دانشگاه بلگراد، نبویشا آرسنیویچ -
رئیس دانشگاه دولتی کراگویواتس و تاتیانا ولینز ارکانیواتس - استادیار
دانشکده دندانپزشکی دانشگاه کراگویواتس صربستان حضور داشتند و در مورد
همکاریهای دانشگاهی گفت و گو و تبادل تجربه کردند.
انتهای پیام/م