رییس دانشگاه فنی و حرفه ای از تلاش این دانشگاه برای رفع مشکل استادان حق التدریس خود جهت استخدام خبر داد.

مسعود شفیعی رییس دانشگاه فنی و حرفه ای در گفت وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به مشکل افراد حق التدریس که قبلا در آموزشکده ها و هنرستانها تدریس می کردند، گفت: سال 90 که دانشکده فنی و حرفه ای به دانشگاه تبدیل شد، وزارت آموزش و پرورش طبق مصوبه ای حدود 60 تا 70 هزار نیروی حق التدریسی را جذب کرد.

وی با اشاره به بدسلیقگی در این اقدام افزود: ظاهرا تعدادی از حق التدریس ها در آموزشکده های فنی حرفه ای و هنرستان های آن زمان جذب شده بودند اما بعد از سال 90 که آموزشکده های فنی حرفه ای از آموزش و پرورش جدا شدند این حق التدریس ها تا به امروز دیگر جذب نشدند (یعنی حدود پنج سال).

به اعتقاد شفیعی، وظیفه استادان حق التدریس، تدریس بصورت پاره وقت است که هم اکنون هم به فعالیت می پردازند.

رییس دانشگاه فنی وحرفه ای با اشاره به مواردی که بر سر راه کادر رسمی شدن این افراد وجود دارد، اظهار داشت: حق التدریسی ها اگر از طریق جذب و فراخوان وزارت علوم برای هیات علمی اقدام کنند، ممکن است بعضا شرایط سنی را نداشته باشند و اگر هم بخواهند کارمند شوند متاسفانه دیگر امکان تدریس را از دست می دهند.

شفیعی درباره شرایط سنی هیات علمی شدن حق التدریسی ها عنوان کرد: شرط سنی شرکت در فراخوان هیات علمی برای آقایان حداکثر 35 سال است که متاسفانه برخی از آنها به دلیل سابقه کاری بالا این شرط را ندارند.

وی یادآور شد: امیدواریم که بتوانیم برای حق التدریسی های خود کاری کنیم و مطالبه آنها را برآورده سازیم.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار