سرزمین سوئد در زمینه آشپزی و غذا همیشه آغوشی باز به روی نفوذ خارجی داشته است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سوئد نیز مانند بسیاری از کشورها از تفاوت شیوه آشپزی به واسطه تفاوت منطقه ای برخوردار است.
 
اگر در آشپزی سوئدی بیشتر دقیق شویم،حول محور محصولات لبنی ،انواع گوشت و نان های ترد می چرخد.
 

 آغوش باز سوئدی ها بر روی غذاهای خارجی!
رول دارچینی در سوئد یک شیرینی ملی به حساب می آید که علاوه بر دارچین گاه با هل ،زعفران و یا وانیل طعم دار می شود.

 

 آغوش باز سوئدی ها بر روی غذاهای خارجی!
سوئدی ها دومین مصرف کننده لبنیات در جهانند و "Filmjolk" محصول سنتی محبوب سوئدی است.
 

 آغوش باز سوئدی ها بر روی غذاهای خارجی!
اسپرسو شیر و جو دوسر نوشیدنی محبوب سوئدی ها در بسیاری از رستورانها است.
 

آغوش باز سوئدی ها بر روی غذاهای خارجی! 
کوفته سوئدی معروف ترین غذای سنتی در سوئد است.
 

آغوش باز سوئدی ها بر روی غذاهای خارجی! 
تست "اسکاگن" با برش نان سفید،میگو پوست کنده،سس مایونز،ماه کوچک سفید،شوید تازه و لیمو و کره تهیه می شود.
 

 آغوش باز سوئدی ها بر روی غذاهای خارجی!
"راگمانک" پنکیک سیب زمینی مناسب فصل زمستان که با تخم مرغ ،سیب زمینی ،آرد گندم ،شیر ،خامه تهیه می شود.
 

آغوش باز سوئدی ها بر روی غذاهای خارجی! 
"کراپکاکا" کوفته سیب زمینی است که با پیاز و گوشت پر می شود.


منبع: توریسم آنلاین

انتهای پیام/

 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.