به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
شیراز؛ مسئول برگزاری این جشنواره با بیان اینکه کلوخ پزان رسمی دیرینه است که هنگام برداشت سیب زمینی در اقلید انجام می شود گفت: تلاشیم می کنیم این رسم دیرینه را به ثبت ملی برسانیم.
محمدجوادیزدانی افزود: مردم بر اساس این رسم با استفاده از کلوخ های موجود در مزارع، یک کوره درست کرده و با استفاده از ذغال به دست آمده از چوب، سیب زمینی ها را می پزند.
وی تصریح کرد: درست کردن کوره به مهارت خاص نیاز دارد که در این جشنواره 60 گروه در این زمینه با یکدیگر به رقابت پرداختند که در پایان ، ده نفر برگزیده شدند.
انتهای پیام/ر