مرشد ابوالحسن میرزاعلی در اختتامیه جشنواره نقالان علوی در میان توشیقی چند دقیقه‌ای مورد تقدیر قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار حوزه تئاتر گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ مراسم اختتامیه نخستین جشنواره «نقالان علوی» عصر دیروز با حضور جمعی از مرشدان، نقالان و هنرمندانی چون علی نصیریان، شهرام کرمی و ... و مدیران فرهنگی همچون محسن مومنی شریف مدیر حوزه هنری، فاضل نظری معاونت هنری حوزه هنری، کوروش زارعی مدیر هنرهای نمایشی حوزه هنری در تالار مهر حوزه هنری برگزار شد.

در این مراسم با حضور علی نصیریان و خلیل رفیعی طباطبایی، مدیر موسسه تسنیم نور، از مرشد ابوالحسن میرزاعلی، از نقالان پیشکسوت و پیشرو کشور تجلیل به عمل آمد. این تجلیل با تشویق چند دقیقه‌ای حضار در سالن همراه بود.

در ادامه بزرگداشت‌ها و تجلیل‌ها از مقام شامخ دو شهید مدافع حرم احمد غلامی و سید جواد اسدی با حضور خانواده این شهدا تقدیر به عمل آمد.

پیش از اهدای جوایز مرشدان و نقالان شرکت‌کننده در این جشنواره، کوروش زارعی در گزارشی از برگزاری جشنواره تصریح کرد: ایده این برنامه به چهار ماه پیش بازمی‌گردد که جرقه اولیه آن به اتفاق عالم‌بخش، قائم‌مقام جشنواره زده شد.

وی افزود: این جشنواره به همت حوزه هنری و موسسه تسنیم نور برگزار شده که هر دو از زیرمجموعه‌‌های سازمان تبلیغات اسلامی هستند.

وی درباره تعداد آثار گفت: 25 اثر اجرا شده در جشنواره از میان 70 اثر از 13 استان کشور انتخاب شده که در سه نقطه شهر تهران و چهار مسجد توسط نقالان اجرا شده است.

وی تاکید کرد: اجراهای نخستین دوره جشنواره با استقبال گرم مردم همراه بود.

کارگردان «اروندخون» در تأیید برگزاری چنین جشنواره‌ای گفت: قهرمان آن است که این هنر مردمی را دوباره به بطن مردم بازگرداند.

وی از تلاش برای اجرای پرده‌خوانی و نقالی در اماکن عمومی شهری همچون مسجد و قهوه‌خانه خبر داد و افزود: مجموعه تحت امر او در حال برنامه‌ریزی است.

زارعی علت برگزاری چنین مراسمی را در اهمیت غدیر برای شیعیان عنوان کرد و گفت: متأسفانه در عرصه‌ هنرهای نمایشی اتفاقی رخ نداده و غدیر بایستی در جامعه ترویج و تبلیغ شود و هنر نمایش بهترین وسیله برای چنین کاری است.

زارعی درباره برنامه‌های آینده حوزه از برپایی چند خیمه‌گاه و فراهم کردن شرایط اجرا برای آثار پذیرفته نشده  در شهرستانها خبر داد.

سید حلیل رفیعی، مدیر عامل موسسه تسنیم نور که برای تجلیل از مرشد میرزاعلی روی سن آمده بود در گفتاری کوتاه گفت: این برنامه برای انتقال اندیشه‌های مردی است که اسوه جوانمردی و عدالت بود و پرده‌خوانی و نقالی در این فضای پرهیاهوی رسانه‌ای بهترین ابزار است.

در این مراسم از 25 نقال و مرشد حاضر در جشنواره اهدای لوح یادبود، تندیس جشنواره و هدایای نقدی قدردانی شد.

محمد احدی، مصطفی سعیدی، شعبان میرزاعلی، ذبیح‌الله بهاری، ابراهیم سیرجانی، قاسم دانش پژوه، مهدی چایانی، ابوالفضل ورمزیار، نقی صباغ، سید حمید حوائجی، کریم مقدسی، محسن میرزاعلی، مجتبی حسن‌بیگی، محمدرضا معجونی، علی ناری، رسول میرزاعلی، محمدرضا آزادفر، محمد صمدیان، جواد خرم، روح‌الله ثنایی، محمدصادق بصیری، هومن روح‌تافی، و رویا سخاوت، فهیمه باروتچی و شیرین امامی، هنرمندانی بودند  که از فعالیت آنان قدردانی شد.



انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار