کاک نوعی شیرینی سنتی ایرانی و سوغات شهر کرمانشاه است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ این شیرینی از ورقه‌های بسیار نازک خمیر است که با استفاده از ساچ های مخصوص درست می شود .
شیرینی کاک، سبک ، خوش مزه و پر انرژی است، کاک را از آرد گندم ، شکر یا آرد قند ، تخم مرغ ، دارچین ، روغن ، هل و آب درست می‌کنند. کاک پزان کرمانشاه در تهیه این نوع شیرینی سلیقه به خرج داده و روی کاک را با پودر پسته ، نارگیل و خلال بادام تزیین می‌کنند.
پرونده طرز تهیه شیرینی محلی «کاک» کرمانشاهی در جریان برگزاری هفتمین اجلاس سراسری شورای سیاستگذاری ثبت آثار معنوی کشور به لیست میراث معنوی ایرانیان پیوست.

انتهای پیام/پ


برچسب ها: کرمانشاه ، کاک ، سوغاتی ، شهرها
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.