متخصص بیماری‌های غدد و داخلی با اشاره به دلیل اصلی ابتلای زنان به سندروم تخمدان پلی کیستیک گفت: زمانی که در چرخه تخمدان، غده هیپوفیز و یا داخل رحم مشکلی به وجود آید در این صورت فرد ممکن است دچار بیماری‌های تخمدان شود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛مهران زمان‌زاده در ارتباط با مشکلات و بیماری‌های تخمدان اظهار داشت: زمانی که در چرخه تخمدان، غده هیپوفیز و یا داخل رحم مشکلی به وجود آید در این صورت فرد ممکن است دچار بیماری‌های تخمدان شود.

وی با اشاره به مشکلاتی که سبب تداخل در چرخه کار تخمدان، رحم و غده هیپوفیز می‌شود، گفت: چاقی از علل عمده این مسئله است چرا که چربی بدن افراد چاق می‌تواند باعث زیاد شدن هورمون استروژن و هورمون‌های مردانه شود.

متخصص بیماری‌های غدد و داخلی افزود: علت‌های ژنتیکی، استرس روحی، مشکلات بیماری انسولین و دیابت، بیماری‌های تیروئیدی و مشکلات غده فوق کلیوی از دیگر مسائلی بوده که سبب تداخل در چرخه تخمدان، رحم و هپیوفیز می‌شود.

زمان‌زاده با اشاره به تأثیر تومورهای مغزی و بیماری عفونی و میکروبی لگن و رحم در ایجاد اختلال چرخه تخمدان، رحم و هپیوفیز گفت: برخی از داروها می‌توانند سبب عملکرد نادرست تخمدان شود و اولین و مهم‌ترین نشانه‌ای که می‌توانیم بفهمیم فرد دچار مشکلات تخمدانی شده است نامنظم شدن شدید قاعدگی است.

وی ادامه داد: از شایع‌ترین مشکلات تخمدانی، تنبلی تخمدان (PCO) یا سندروم تخمدان پلی کیستیک است.

متخصص بیماری‌های غدد و داخلی خاطرنشان کرد: در کم‌کاری تیروئید تنبلی تخمدان یا PCO دیده می‌‌شود و روند درمان آن حداقل 6 ماه تا یک سال به طول می‌انجامد. همچنین اثرات درمان حدود یک سال بعد از شروع درمان مشخص می‌شود.

زمان‌زاده تأکید کرد:‌ افراد چاق باید وزن خود را کاهش دهند چرا که کاهش وزن در درمان PCO یا سندروم تخمدان پلی کیستیک بسیار مؤثر است.

منبع:فارس

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.