وی با اشاره به آغاز برداشت محصول سیب پاییزه از سطح باغات شهرستان بروجرد از اواسط شهریور ماه افزود: اوج برداشت این محصول در این شهرستان روزهای آغازین مهر ماه است و برداشت این محصول تا 20 مهر ماه ادامه دارد.
مدیر جهاد کشاورزی بروجرد تاکید کرد: با وجود افزایش برخی نهالهای سیب به مجموع درختان بارور این شهرستان با توجه به سرمای بهار امسال و بارشهای نابهنگام برداشت این محصول در این شهرستان با اندک کاهشی روبرو است.
امینی از شهرستان بروجرد به عنوان قطب تولید محصول سیب در استان لرستان یاد و گفت: همه ساله باغداران نمونه استانی در برداشت محصول سیب از این شهرستان انتخاب میشوند.
وی افزود: در کنار برداشت محصول سیب پاییزه برداشت محصول انگور در شهرستان بروجرد در حال انجام است و برداشت محصول هلو نیز به اتمام رسیده است.
این مسئول با اشاره به برگزاری کلاسهای ترویجی و آموزشی برای باغداران و کشاورزان شهرستان بروجرد گفت: در طول سال کلاسهای آموزشی برای باغداران پیشرو محصول سیب این شهرستان برگزار میشود.
امینی افزود: سطح زیر کشت باغات مثمر شهرستان بروجرد 12 هزار و 436 هکتار است که از این مجموع 10 هزار و 202 هکتار سهم باغات بارور این شهرستان را تشکیل داده است.
وی با اشاره به وجود یک هزار و 897 هکتار سطح زیر کشت باغات غیر مثمر شهرستان بروجرد گفت: مجموع باغات مثمر و غیر مثمر این شهرستان 14 هزار و 360 هکتار است.
مدیر جهاد کشاورزی بروجرد افزود: از مجموع سطح زیر کشت باغات مثمر این شهرستان سهم باغات گردو با 3 هزار و 905 هکتار بیش از سایر محصولات باغی است.
امینی گفت: پس از محصول گردو باغات سیب، انگور، بادام و هلو شهرستان بروجرد به ترتیب با 2 هزار و 519 هکتار، یکهزار و 476 هکتار، یکهزار 138 هکتار و یک هزار هکتار به ترتیب بیشترین سطح زیر کشت محصولات باغی این شهرستان را به خود اختصاص دادهاند.
انتهای پیام/م