به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک ، این مدرسه یا زیر بنای دو هزار و 300 متر مربع در دو طبقه شامل سالن چند منظوره ، استخرآب درمانی ، اتاق های کاردرمانی ، گفتار درمانی ، بازی ، شنوایی سنجی و سالن غذاخوری مطابق با به روز ترین استاندارهای موجود توسط خیر و نیکوکار ساوه ای آقای میزبان ساخته شده است.
رییس آموزش و پرورش ساوه گفت : این مدرسه با اعتباری حدود سه میلیاردو 700 میلیون تومان در کمتر از دو سال ساخته شده است.
سالمی افزود : 110 دانش اموزان در دوره آمادگی ، ابتدایی و فنی از این مدرسه استفاده می کنند.
معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور هم در این مراسم گفت: 10 درصد جمعیت کشور از نظر شرایط طبیعی با دیگران متفاوت هستند.
قدمی افزود: احداث این گونه مدارس به معنای جداسازی دانش آموزان با شرایط خاص نیست ، بلکه توجه خاص نظام تعلیم و تربیت به این تفاوتهاست.
وی با اشاره به مشارکت خیرین در احداث فضاهای این چنینی اضافه کرد : مدرسه سازی در واقع خدمت به جامعه علمی کشور است .
قدمی با اشاره به فراهم شدن زیرساختهای آموزشی و تجهیز مدارس با نیاز خاص ، افزود: در سایه تلاش خیرین و تجهیز مدارس این چنینی در سال جاری حدود 500 نفر از دانش آموزان این مدارس در دانشگاه ها پذیرفته شدهاند .
زمانی قمی استاندار مرکزی هم گفت: مشارکت در امر مدرسه سازی موثرترین شیوه و بهترین راهکار برای مقابله با جهل و نادانی است.
امام جمعه ساوه نیز گفت: خیرین در توسعه بنیادهای فرهنگی تلاش می کنند که موجب رضای الهی است.
حجتالاسلام حسینی با بیان اینکه هدف از خلقت رسیدن به کمال است ، افزود: تعالی انسان و رسیدن به کمال در سایه تعلیم و تربیت حاصل میشود.
وی با اشاره به نقش تاثیرگذار خیرین در توسعه فضاهای آموزشی افزود: هر چقدر فضاهای آموزشی و زیرساخت های لازم فراهم شود به همان اندازه کار تعلیم و تربیت نیز به خوبی صورت خواهد گرفت.
انتهای پیام / ف