نورالله بيات افزود: اين طرح از سوم مهرماه به مدت يك هفته در سطح شهرستان ني ريز اجرا مي شود و زنبورداران در تمام مناطق، ملزم به همكاري با ماموران سرشماري شده اند.
او ادامه داد: در سرشماري امسال كد شناسه براي كليه زنبورستانهاي كشور ضروري است كه با اين كد ، علاوه بر شناسايي زنبورداران، زنبورستان هاي فعال هم شناسايي مي شوند.
بیات خاطر نشان کرد: خدمات رساني بهتر و آسان تر به زنبور داران و كمك به آمار برداري صحيح ساليانه و كمك به امنيت و جلو گيري از سرقت كلني ها از مزاياي ديگر اعطاي كد شناسه در سرشماري است.
مسول اداره بهبود توليدات دامي جهاد كشاورزي شهرستان ني ريز خاطر نشان كرد: علاوه بر اين نظارت بر استقرار، جابجايي و كوچ زنبورداران و نقل و انتقال و خريد و فروش و همچنين تسهيل در روند صدور دفترچه هاي زنبورداري و تمديد آن از ديگر مزاياي كد شناسه در طرح سراسري سرشماري كندو هاي زنبور عسل است.
بيات تصریح کرد: در شهرستان ني ريز، با وجود بيش از 300 بهره بردار در بخش زنبورداري و 14 هزار كلني زنبور عسل سالانه بين 140 تا 150 تن عسل طبيعي توليد مي شود كه اين ميزان بسته به شرايط آب و هوا و بارندگي ساليانه متغير است.
انتهای پیام/ر