دومین جشنواره بین المللی غذای اکو- جاده ابریشم در زنجان آغاز به کار کرد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان؛ دبیر کل سازمان همکاری های اقتصادی اکو  در آیین افتتاح این جشنواره با بیان اینکه دبیر خانه اکو موظف است تا از طریق اتخاذ سیاست ها وراهکارهای مناسب به ارتقا صنعت گردشگری در منطقه اهتمام ورزد گفت:در چشم انداز 10 ساله اکو  گردشگری به عنوان یکی از چهار حوزه استراتژیک با اهمیت در دستور کار قرار دارد .
خلیل ابراهیم آکجا،  برگزاری دومین جشنواره بین المللی غذای اکو _جاده ابریشم را تجلی اراده اعضای اکو برای قرار گرفتن در کنار نهادهای محلی برای جذابیت صنعت گردشگری دانست.
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری کشور هم برگزاری جشنواره‌ها را بهترین و موثرترین راه برای توسعه گردشگری عنوان کرد و افزود: در4 سال گذشته 16 میلیون  گردشگر به کشور وارد شده اند که 24 میلیارد دلار عائد کشور کرده اند
رحمانی موحد گفت:پیش بینی شده است سالیانه هفت میلیون گردشگر واد کشور شود  
مدیر کل میراث فرهنگی,صنایع دستی وگردشگری استان زنجان هم با اشاره به اینکه صنعت غذا 40 درصد هزینه گردشگران را به خود اختصاص می‌دهد گفت:این موضوع  تاثیر بسزایی در اشتغال، بازار کار، اقتصاد و جذب گردشگر دارد.
رحمتی با بیان اینکه اکو بیش از هشت میلیون کیلومتر مربع از آسیای مرکزی تا جنوب وجنوب شرقی آسیا  بالغ بر 450  میلیون نفر  جمعیت داردگفت:اکوبه مقصد گردشگری عمده در جهان تبدیل شده است.
وی برگزاری این جشنواره را یکی از بهترین استراتژی ها در حوزه تبادل فرهنگی و پایداری صلح وثبات در منطقه دانست
سفرا وکاردارهای 6 کشور بلغارستان, فیلیپین, اندونزی ,چین ,پاکستان  وتاجیکستان در دومین جشنواره بین المللی غذای اکو_جاده ابریشم حضور دارند
14 کشور آذربایجان ، چین ، افغانستان ، یمن ، پاکستان ، قزاقستان ، بحرین ، سوریه ، عراق ، تاجیکستان، ترکیه، روسیه، لبنان و ایران کشورهایی شرکت کننده دراین جشنواره هستند
40غرفه برای پخت و ارایه غذاهای کشورهای شرکت کننده بر پا شده است.
این جشنواره  تا هشتم مهرماه در مجموعه تفریحی ائل داغی زنجان میزبان علاقه مندان خواهدبود.



انتهای پیام/ن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.