به
گزارش گروه استان
های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛
فرزاد ويسی ادامه داد:در اين مجموعه علمي است كه ميتواند با كمكهاي نرمافزاري ايده ها را پرورش داده و به عمل تبديل كند كه بي شك با اين اتفاق كه همراه با بازگشت اميد و اعتمادسازي است ميتوان قشر جوياي كار را حمايت كرد و اميدواريم كه با چنين رويكرد و ارائه راهكارهاي عملي در اينگونه همايشها به قطب كارآفريني تبديل شويم.
ويسي گفت: استارت آپ يك نوآوري اجتماعي است كه افراد ايده هاي خود را ارائه مي دهندكه بازاريابي را گسترش مي دهند و به حل چالش ها و مشكلات محيط و جامعه مي پردازند.
وي افزود: استارتاپ به چگونگي تكنولوژي و يك نيرو براي ساختن يك اجتماع خوب، حل مشكلات اجتماعي و زيستي اطراف و ايجاد مشغل كارآفرين مي پردازد. از كارآفرينان و كارشناسان باتجربه راهنمايي مي گيريد ، و يك سرمايه گذاري اجتماعي يا يك پروژه را راه اندازي مي كند. به شما فضاي اين را مي دهد كه ايده هاي نوآورانه اجتماعي خود را به حقيقت تبديل كنيد .
ويسي خاطر نشان كرد: استارتاپ يك رويداد آموزشي-تجربي است كه در آن شركت كنندگان پر انگيزه اي شامل برنامه نويسان، مديران تجاري، عاشقان استارتاپ، بازارياب ها و طراحان گرافيك گرد هم مي آيند تا طي دو روز ايده هايشان را مطرح كنند، گروه تشكيل بدهند و هر گروه ايده اي را اجرا كند.
انتهای پیام/ح