از فردا مراسم تهیه اوماج حلوای چهارده تنی هیئت چهارده معصوم در زنجان آغاز می شود.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان ؛با نزدیکی به ایام محرم حال و هوایی شهر رنگ و بوی حسینی می گیرد همه ارادتمندان آن حضرت به هر طریق می خواهند عشق و ارادت خود را به فرزند زهرا نشان دهند  
آری نذری در فرهنگ ما جای بسیار بالایی دارد و یکی از نماد بی چون و چرای ماه محرم نذری دادن است.
طبخ حلوای اوماج به عنوان نذری در زنجان رایج است و تهیه این حلوا زمان بر بوده و دقت و حوصله زیادی را می طلبد.
زنان و مردان زنجانی از چندین روز مانده به ماه محرم اقدامات اولیه طبخ حلوای اوماج را آغاز می کنند به طور معمول خرید آرد زعفران ایرانی، گلاب کاشان و تهیه روغن محلی اقدام می کنند و پخت حلوا نیز از هشتم محرم با تهیه اوماج شروع می شود و نها یتا با تلفیق سایر مواد حلوا آماده می شود .
تمام مراحل پخت این حلوا مملو از سلام و صلوات بر حسین و خاندان اوست .
حسن فتحی مسئول روابط عمومی هیئت چهارده معصوم (ع) صنعت چاپ می گوید: این هیئتی که بیش از دو دهه به همت حاج آقابابایی مسئول هیئت راه اندازی شده و به هیئت چهارده معصوم (ع) صنعت چاپ معروف است .
وی با اشاره به اینکه حلوا در عصر عاشورا تفت می شود و روز عاشورا در بین عاشقان ابا عبدالله توزیع می شود گفت:
امسال 14 تن حلوا در زنجان پخته می‌شود.
مسئول روابط عمومی هیئت چهارده معصوم (ع) صنعت چاپ  اضافه کرد : امسال مراسم پخت  حلوا همزمان با نهم مهر ماه برگزار خواهد شد.
هر ساله سیل مشتاقانه زیادی به جمع تهیه کنند گان این حلوا می پیوندند تا از فیو ضات معنوی آن بهره ببرند.

انتهای پیام/ن

برچسب ها: مراسم ، اوماج ، حلوا ، زنجان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.