طبق دستور العمل وزارت بهداشت مبنی بر عرضه و نگهداری صحیح و اصولی محصولات دریایی و آبزیان خوراکی، فروشگاه های عرضه موظف به رعایت قوانینی از جمله موارد زیر هستند:- از قرار دادن ماهی در معرض گرد و خاک و حشرات جلوگیری شود و برای عرضه از میزهای شیشه دار بصورت ویترین استفاده شود.
- میز کار برای فیله سازی ماهی باید مناسب بوده و دارای حفاظ شیشه ای باشد تا از پاشیدن فلس به اطراف جلوگیری شود.
- بهداشت فردی کارکنان و فروشندگان محصولات دریایی باید رعایت شود.
- و...
رعایت نکات فوق می تواند تاثیر بسزایی در اشاعه فرهنگ استفاده بیشتر از این سبد پرارزش غذایی داشته باشد.