شیوه غیر اصولی نگهداری و عرضه ماهی

۱۴ / ۰۷ / ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۰
/


طبق دستور العمل وزارت بهداشت مبنی بر عرضه و نگهداری صحیح و اصولی محصولات دریایی و آبزیان خوراکی، فروشگاه های عرضه موظف به رعایت قوانینی از جمله موارد زیر هستند:
- از قرار دادن ماهی در معرض گرد و خاک و حشرات جلوگیری شود و برای عرضه از میزهای شیشه دار بصورت ویترین استفاده شود.
- میز کار برای فیله سازی ماهی باید مناسب بوده و دارای حفاظ شیشه ای باشد تا از پاشیدن فلس به اطراف جلوگیری شود.
- بهداشت فردی کارکنان و فروشندگان محصولات دریایی باید رعایت شود.
- و...
رعایت نکات فوق می تواند تاثیر بسزایی در اشاعه فرهنگ استفاده بیشتر از این سبد پرارزش غذایی داشته باشد.

پربازدیدترین عکس‌ها
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.