به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،افرادی که به سرماخوردگی مبتلا میشوند باید از میوه و مایعات بیشتری استفاده کنند، به دلیل این که مصرف مایعات و میوه سموم را از بدن خارج میکند و موجب بهبود سریعتر آنها میشود.
حدود 40 سال پیش این نظریه مطرح بود که ویتامین C در پیشگیری از سرماخوردگی مؤثر است و همه فکر میکردند این ویتامین از ابتلای افراد به سرماخوردگی جلوگیری میکند.
ولی امروزه ثابت شده ویتامین C در درمان و بهبود علائم سرماخوردگی و در کوتاه کردن دوران نقاهت این بیماری در افراد مفید است.
در واقع، تغذیه مناسب، سیستم ایمنی بدن افراد را قویتر میکند و افرادی که رژیم غذایی آنها از چهار گروه اصلی غذایی تشکیل شده باشد، دارای بدن قویتری هستند.
البته افرادی که به سوءتغذیه مبتلا هستند، بیشتر به عفونتهای ویروسی مبتلا میشوند و بروز بیماریهایی مانند سرماخوردگی ناشی از همین عفونتهاست و شدت و مدت بیماری در این افراد بیشتر است.
منبع: جام جم
انتهای پیام/