به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
کرمان ، دکتر یداله فتحی افزود: مجموعه عوامل خطر باعث می شود که در دراز مدت دیواره های رگها سفت و سخت شوند.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: حدود 35 تا 38 درصد مرگ و میرها در کشور قلب و عروقی هستند و سن بیماری های قلبی از کهنسالی به میانسالی و جوانی رسیده حتی در شهرهای بزرگ که رفاه بیشتر، تحرک کمتر و استرس بیشتر دارند این سن به حدود 30 تا 40 سال رسیده است.
وی افزود: یکی از علت های کاهش سن ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی، تغییر در سبک زندگی، بی تحرکی، مصرف سیگار و بیماری هایی مانند فشار خون، دیابت و چاقی است.
وی اضافه کرد: بیشتر عوامل بروز بیماری های قلبی و عروقی قابل پیشگیری و با تغییر در سبک زندگی قابل کنترل هستند.
وی در مورد مشخصه های دردهای قلبی گفت: دردهای قلبی به صورت احساس فشار و یا درد در پشت جناق سینه است که این درد می تواند تیر کشیدن به بازوی چپ و گاهی به بازوی راست به صورت همزمان باشد.
وی ادامه داد: برای تشخیص بهتر دردهای قلبی در برخی موارد نیاز به مراجعه پزشک است و دردها بین 5 تا 15 تا 20 دقیقه طول می کشد.
وی توصیه کرد: اگر احساس ناراحتی در پشت جناق سینه کردید اگر این درد نقطه ای نبود، موضعی نباشد، با بالا و پایین کردن دست و یا تغییر جهت شدت درد تغییر نمی کند این درد جدی است و اگر استعداد بیماری قلبی وجود داشته باشد این درد مهم است.
وی افزود: دردهای قلبی معمولا با یک تعریق سرد همراه با گرفتگی نفس است و در برخی موارد تپش قلب یکی دیگر از علائم بیماری های قلبی محسوب می شود.
وی گفت: البته تپش قلب می تواند علت هایی چون استرس، اضطراب و یا بیماری های زمینه ای مانند کم خونی و پرکاری تیروئید باشد.
به گفته وی دردهای قلبی در یک نقطه نیستند، بین 5 تا 20 دقیقه طول می کشند و همراه با احساس سنگینی و گرفتگی در سینه هستند.
انتهای پیام/ح