به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ، موحد روز سه شنبه در شورای امر به معروف و نهی از منکر دادگستری استان گفت: ممکن است که آمران به معروف و ناهیان از منکر در جامعه مورد تعرض قرار گیرند و برای جلوگیری از این موضوع باید سازوکارهای لازم اندیشیده شود.
وی ادامه داد: برای کاهش مفاسد اداری و اجتماعی، باید در جهت نهادینه کردن و ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در همه سطوح نظام تلاش کنیم.
وی بیان کرد: عمل به مصادیق امر به معروف و نهی از منکر منجر به حیات و حاکمیت ارزش های دینی شده و بسیاری از مفاسد را از بین می برد.
وی تصریح کرد: قوه قضائیه به عنوان رکن اساسی حاکمیت وظیفه دارد تا در درون دستگاه قضائی براساس فرموده های مقام معظم رهبری برای ارتقای نظام اداری اقدام کند.
موحد ادامه داد: اگر فریضتین امر به معروف و نهی از منکر را در ساختار قوه قضائیه نهادینه شود به منویات رهبری پاسخ داده خواهد شد.
وی عنوان کرد: توجه با سیاست های کلان ستاد امر به معروف و نهی از منکر یکی از مهمترین وظایف شورای امر به معروف و نهی از منکر است.
وی خاطرنشان کرد: در برنامه ریزی ها و برنامه ها باید آسیب شناسی کرده و اولویت های امر به معروف و نهی از منکر را شناسایی کرد.
وی به آموزش و به کارگیری نیروهایی برای اجرای برنامه های امر به معروف و نهی از منکر تاکید کرد و گفت: یکی از عوامل کمک کننده در اجرای برنامه های امر به معروف و نهی از منکر، تشویق افراد و کارکنان فعال در زمینه اجرای فریضتین است.
موحد افزود: اجرای برنامه های تبلیغی و اطلاع رسانی نیز در حوزه احیای امر به معروف و نهی از منکر نقش اساسی دارد.
وی عنوان کرد: در مجموع بر اساس قانون و دستورالعمل ها باید به وظایف تعیین شده در زمینه احیای فریضتین بپردازیم.
انتهای پیام/ی