سعید سرکار دبیر ستاد فناوری نانو در گفتوگو با
خبرنگار حوزه فنآوریهای نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به نهمین جشنواره فناوریهای نانو اظهار داشت: در این جشنواره مجموعههای فعالی که در عرصههای نانوتکنولوژی حضور داشته و این نمایشگاه در بخشهای دانشآموزی، دانشجویی، نهادهای علمی، انجمنهای علمی، پژوهشگاهها، شرکتها و صنایع فعال در فناوری نانو حضوری گسترده دارند.
وی یادآور شد: یکی از برنامههای مهم نمایشگاه فناوری نانو امسال دعوت از سفرای کشورهای خارجی در همکاری وزارت امور خارجه برای آشنایی بیشتر با دستاوردهای تکنولوژی نانو کشورمان و با حضور ستاری معاونت علمی رئیس جمهوری و تخت روانچی انجام میشود.
دبیر ستاد فناوری نانو عنوان کرد: در جهت توسعه علمی و فناوری و همچنین تبادل فناوری در نهایت صادرات کالاهای تولیدی این نمایشگاه برپا شده و من امیدوارم با این اقدامات جایگاه کشورمان در عرصه بینالمللی ارتقا یابد.
سرکار ادامه داد: در عرصه فناوریهای نانو کشورمان به بیش از 15 کشور دنیا محصولاتش را صادر کرده و من اعتقاد دارم که هر چه صادرات کالا افزایش یابد این امر کمک بزرگی به تجاریسازی محصولات دیگر شرکتهای دانشبنیان در حوزه نانو میکند.
وی افزود: ستاد نانو برای فروش محصولات خود به جایگاه 80 میلیونی کشور اکتفا نکرده بلکه هدف نهایی خود را توسعه صادرات تولیدات فناوری به سایر کشورهای دنیا و گرفتن بازارهای هدف آنها قرار داده است.
دبیر ستاد فناوری نانو تأکید کرد: برای آشنایی بیشتر صنایع با محصولات فناوری نانو و تجاریسازی محصولات برنامهریزیهای خوبی صورت گرفته و من امیدوارم ارتباط بین صنعت و دانشگاه در عرصه نانو تقویت شود.
سرکار اظهار داشت: در سال گذشته در جهت آشنایی بیشتر دانشجویان و استادان حوزه نانو از دستاوردهای کشورمان اقدامات خوبی صورت گرفته و این افراد از روند تجاریسازی محصولات آشنایی کامل پیدا کردند.
وی گفت: آشنایی بیشتر دانشگاهیان با فناوری نانو و دستاوردهای آن برای ایجاد انگیزه بیشتر برای تأسیس کلاسهای دانشبنیان و استارتآپهای دانشجویی صورت میپذیرد.
انتهای پیام/