به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان ؛ عاطفه زارعی در مراسم تقدیر از نویسنده حوزه کودک و نوجوان استان با تاکید براینکه فعالیت در حوزه کودک کاری تخصصی و بسیار حساس است، گفت: کودک کتاب را نهاد آموزش میبیند و روح و روان خود را نسبت به تمام اطلاعات و محتویاتی که در کتاب وجود دارد باز گذاشته است.
وی با اشاره به اینکه رسانههای تصویری روح پرسشگری را از کودک می گیرند، تاکید کرد: خانوادهها کتاب را برای تفنن خریداری میکنند و سهم ناچیزی به کتاب اختصاص میدهند و به اندازهای که تلویزیون در دسترس کودکان بوده کتاب و کتابخانه در دسترس نیست؛ به عبارتی خانواده از سهم کتاب میکاهد و به سهم بازیهای رایانهای میافزاید، غافل از اینکه کتاب قوه تخیل کودک را تحریک کرده قوای ذهنی و انتزاعی او را فعال می کند.
در ادامه غلامرضا بکتاش از نویسندگان مطرح حوزه کودک و با بیان اینکه کودکان با بیلبورد و تبلیغات کتابخوان نمیشوند، افزود: نصب بنر و تبلیغات در امر کتابخوانی تأثیر چندان زیادی نداشت بلکه انسان با کتاب، کتابخوان میشود.
این نویسنده با بیان اینکه کتابخوانی امری شخصی است و باید کتابخوان بود و سپس آن را به جامعه تعمیم داد، گفت: مطالعه نگاهها را تغییر میدهد و از کودکان خواست پسانداز خود را برای خرید کتاب اختصاص دهند تا قدر کتابها را بیشتر بدانند و در ادامه خاطرنشان کرد: نمیخواهیم انسانهای مهمی باشیم بلکه میخواهیم انسانهای مفیدی باشیم.
رونویسی از بهار، آفرین به آفتاب، ازماه با خبر باش، خدا را دعوت کنیم، دعای باران، نوجوانی درخت کاج، آسمان بدون نون و کلاغ میله میله دارد از جمله آثار غلامرضا بکتاش است و جایزههای: کتاب سال سلام بچهها، کتاب فصل، جشنواره مطبوعات کودک و نوجوان و غیره… در کارنامه کاری خود دارد.
انتهای پیام/ص