برداشت زود هنگام کیوی موجب کاهش کیفیت این محصول می شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، شکوهی، مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با هشدار به باغداران درباره پرهیز از برداشت زود هنگام کیوی، گفت: اینکار از کیفیت و ارزش این محصول در بازارهای داخلی و خارجی می کاهد.

شکوهی افزود: بر اساس توصیه های علمی و فنی ، بهترین زمان برداشت کیوی هنگامی است که قند آن کامل شود و درصد مواد جامد محلول در آن به حدود 6 و 2 دهم درصد برسد که این فرآیند از نیمه دوم آبان به بعد اتفاق می افتد.

وی گفت: برداشت به موقع این محصول سبب افزایش عمر انبارداری آن نیز می شود.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، تکرار برداشت زود هنگام کیوی در سالهای اخیر را تهدیدی برای این محصول در منطقه دانست و سودجویان و واسطه ها را عامل این اقدام معرفی کرد.

6 هزار هکتار از باغ های مازندران به تولید کیوی اختصاص دارد و پیش بینی می شود امسال بیش از 180 هزار تن محصول برداشت شود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار