مدیر شبکه دامپزشکی نیشابور گفت: این شهرستان با تولید ۹۰۰ هزار تن گوشت قرمز رتبه نخست تولید گوشت قرمز خراسان رضوی را به خود اختصاص داده است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد،علی سلیمانی با اشاره به اینکه در بخش دولتی ۷۰۰ هزار راس دام سبک و ۷۰ هزار راس دام سنگین در شهرستان نیشابور وجود دارد، افزود: این شهرستان با تولید ۹۰۰ هزار تن گوشت قرمز مقام نخست خراسان رضوی را به خود اختصاص داده‌ایم.

وی تصریح کرد: تاکنون ۵۱۵ مورد نقص بهداشتی داشته‌ایم که در این راستا فرآورده‌های معدوم شده ده تن و ۳۶۰ کیلوگرم بوده است.

مدیر شبکه دامپزشکی نیشابور افزود: تاکنون ۳۰ مورد بیماری هاری در سطح شهرستان اعلام شده که در این راستا هفت هزار سگ صاحب دار به صورت رایگان واکسینه می‌شوند.

سلیمانی گفت: کارگاه های‌سنتی برای تامین شیر خود باید از گاوداری‌های صنعتی و نیمه صنعتی زیر نظر شبکه دامپزشکی استفاده کنند و در حال حاضر در شهرستان نیشابور ۲۵ هزار گاوداری صنعتی و نیمه صنعتی وجود دارد.

وی ادامه داد: در حال حاضر ۵۵ هزار و ۷۶۰ راس دام سبک و سه هزار و ۸۴۶ راس دام سنگین در کشتارگاه نیشابور وجود دارد.

مدیر شبکه دامپزشکی نیشابور افزود: یک مرکز پروانه دار شتر مرغ در نیشابور درحال فعالیت است و هر ساله سه هزار قطعه جوجه شتر مرغ تولید می‌شود که در حال حاضر پنج هزار قطعه شتر مرغ در شهرستان وجود دارد.

انتهای پیام/ ف.غ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.