به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد؛ علی حسنی افزود: این اقدام به منظور تامین سلامت عزاداران و پیشگیری از بروز بیماری های منتقله از طریق آب و غذا صورت می گیرد.
وی گفت: کارت های بهداشتی با انجام معاینات و آزمایش های لازم از سوی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد صادر می شود.
مدیر گروه بهداشت محیط حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: هیات های مذهبی برای جلوگیری از بروز بیماری بین عزاداران باید از پذیرفتن مواد غذایی با حجم زیاد از افراد ناشناس خودداری کنند.
حسنی گفت: در دهه اول محرم 80 گروه بازرسی در مشهد و یک یا دو گروه بازرسی در هر شهرستان خراسان رضوی، بر بهداشت محیط و سلامت مواد غذایی نظارت دارند.
وی افزود: در این راستا بازرسان بهداشتی به طور مستمر از اماکن اسکان زائران از جمله حسینیه ها، تکایا، مدارس و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی بین زائران بازدید می کنند.
مدیر گروه بهداشت محیط حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ذبح و قربانی دام جلو دسته های عزاداری یا در تکایا و مساجد بدون دریافت مجوزهای بهداشتی و هماهنگی با اداره دامپزشکی خراسان رضوی ممنوع است.
وی افزود: شهروندان و زائران در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی می توانند از طریق تماس با سامانه 190، مراتب را برای پیگیری به دانشگاه علوم پزشکی مشهد اطلاع دهند.
انتهای پیام// م.م