به گزارش گروه
استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛اکرم طهماسبی اظهارکرد: آش عباسعلی یکی از غذاهای محلی و سنتی استان کرمانشاه است که سابقه پخت آن به صدها سال قبل بر میگردد.این غذا که نوعی آش همراه با گوشت است مخصوص مردم شهر کرمانشاه بوده و معمولا در ایام رمضان و عاشورا و در قالب نذری پخت می شود.
وی گفت: حدود شش ماه پیش پرونده مربوط به ثبت ملی شدن هنر پخت آش باسعلی به نام کرمانشاه را تهیه کرده و برای دفتر ثبت آثار تاریخی معنوی سازمان میراث فرهنگی کشور ارسال کردهایم که این پرونده را در نوبت بررسی بگذارند.
طهماسبی خاطرنشان کرد: مقرر شده که در تاریخ 28 مهر ماه جلسه بررسی پرونده آش عباسعلی کرمانشاه همراه با هفت اثر معنوی دیگر از این استان در سازمان میراث فرهنگی کشور برگزار شود.
وی گفت: با توجه به کامل بودن پرونده آش عباسعلی پیش بینی ما این است که مشکل خاصی در روند ثبت ملی شدن این پرونده به نام استان کرمانشاه به وجود نیاید.
انتهای پیام/ز