السالوادور که مرکز بحران باندبازی و خلافکاری آمریکای مرکزی محسوب میشود، بالاترین میزان جرم و جنایت در جهان را داراست و سال گذشته پس از آنکه آمارها نشان دادند میزان قتل در این کشور به 104 تن از هر 100 هزار شهروند آن رسیده است، السالوادور به مرگبارترین کشور جهان در خارج از یک منطقه جنگی تبدیل شد.
کشورهای آمریکای لاتین در راس لیست کشورهای ناامن قرار دارند و کشورهای هندوراس، گواتمالا و مکزیک از مسائل مربوط به باندهای خلافکار مشابه با مشکلات السالوادور رنج میبرند و کلمبیا و ونزوئلا نیز جزو 10 کشور اول در فهرست خطرناکترین کشورهای جهان هستند.
چهار کشور آفریقایی از جمله کنیا و مصر که هر دو با اقدامات شبهنظامیگری افراطیها دست و پنجه نرم میکنند نیز جزو خطرناکترین کشورهای جهان هستند.
و لیست 12 کشور خطرناک جهان با یمن در خاورمیانه و پاکستان که به مبارزه با طالبان ادامه میدهد، تکمیل میشود.
این لیست بخشی از گزارش رقابتپذیری جهانی مجمع جهانی اقتصاد را تشکیل میدهد که 138 کشور جهان را بر مبنای طیف وسیعی از فاکتورها برای ارزیابی بهرهوری و رفاهشان طبقهبندی میکند.
به معنای دقیق کلمه کشورهایی چون سوریه، عراق و سودان جنوبی در هیچ کجای این لیست مطرح نشدهاند چراکه به خاطر جنگ، هیچ اقتصاد عملی و دایری ندارند.
براساس این لیست انگلیس سی و چهارمین کشور امن جهان است که بین بحرین در رتبه 33 و مالت در رتبه 35 قرار گرفته در حالیکه آلمان در رتبه 58 فهرست قرار دارد.
در همین حال آمریکا شصتمین کشور امن جهان معرفی شده و فرانسه در رتبه 62 قرار گرفته و اوکراین با قرار گرفتن در رتبه 123 کشور اروپایی محسوب میشود که در پایینترین رتبه قرار دارد.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/