به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز،متخصص مغز و اعصاب گفت: مصرف مواد غذایی سالم مدیترانه ای باعث جلوگیری از بروز هرگونه ترومبوز (لخته خون) که با علایم درد، تورم در محل ترومبوز، گرمی و تغییر رنگ پوست است، می شود.
دکتر مجدی نسب در همایش روز جهانی ترومبوز گفت: ترومبوز به تشکیل لخته در عروق خونی می گویند و این لخته های موجود در شریان (عروقی که نقش اکسیژن رسانی را به عهده دارند) بسیار خطرناکند و عامل اصلی سکته های قلبی و مغزی محسوب می شوند.
نسترن مجدی نسب ادامه داد: بسیاری از مردم با اهمیت آنها و علائم این بیماری آشنا هستند، اما میزان آگاهی جامعه از آنها کافی نیست؛ ترومبوزها لخته هایی هستند که در وریدها یا سیاهرگ ها (که خون بی اکسیژن را به قلب برمی گردانند) شکل می گیرند.
این متخصص مغز و اعصاب اطلاع رسانی و آگاهی مردم را در خصوص علایم بیماری ترومبوز مهم دانست و ادامه داد: از موارد مهمی که ممکن است باعث کاهش بروز آمبولی شود، آگاهی بیمار از عوامل خطر زاست.
مجدی نسب افزود: هدف ما این است که افراد با داشتن این آگاهی ها خودشان در سلامت خود مشارکت داشته باشند و عوامل خطر موجود در خودشان را با پزشک در میان بگذارند.
وی با تاکید بر اهمیت مراجعه به پزشک در صورت مشاهده هرگونه علایم این بیماری گفت: روش جدید درمان این بیماری باعث جلوگیری از بروز لخته های خونی خواهد شد که بیمار به محض مشاهده هرگونه علایم ضعف حرکتی، اختلال دید و بی حسی در انگشتان خود، در کوتاهترین زمان به اورژانس بیمارستان مراجعه کرده و تحت درمان قرار گیرد.
شایان ذکر است انجمن علمی ترومبوز هموستاز ایران در سال 93 با هدف توسعه سطح علمی، برگزاری همایش های آموزشی، و برگزاری کمیته های تخصصی در ایران، تشکیل شده است.
انتهای پیام/و