به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، از
قزوین ؛ در این جشنواره 36 گروه شرکت کننده بیش از 150 نوع انواع غذا، نوشیدنی، دسر و میان وعده ی فراسودمند را در معرض نمایش گذاشتند .
شرکت
کنندگان با استفاده از فرآورده های پروبیوتیک، میوه ها و سبزیجات رنگی،
فیبرهای رژیمی، محصولات سبوس دار، غذاهای حاوی اسیدهای چرب غیراشباع و
گیاهان سنتی و دارویی و بدون کاربرد مواد شیمیایی غذاهای فراسودمند خود را
عرضه کردند.
ایمنی غذا، استفاده از اجزای سالم در فرآوری ماده ی غذایی،
ارزش تغذیه ای، طعم و مزه، کاربرد ترکیبات فراسودمند در فرمولاسیون ماده ی
غذایی، طراحی غذا، نوآوری و خلاقیت و اقتصادی بودن فاکتورهایی بود که از
سوی هیات داوران برای تمام گروه ها مورد ارزیابی قرار گرفت.
در این
جشنواره زینب قاسمی مقام اول را کسب کرد، سحر نصراله زاده و سارا زرابیگی
به طور مشترک دوم شدند و حمیدرضا طالبی مقام سوم را به دست آورد.
غذاهای
فراسودمند یا عملگرا شبیه غذاهای متعارف و معمول روزانه ماست، اما وقتی
مصرف میشود علاوه بر خواص تغذیهای، مزایای سلامت بخشی از خود نشان میدهد
كه خطر ابتلا به بیماریهای سخت و مزمن را كاهش میدهد.
انتهای پیام/