غذاهاي محلي استان سمنان در چهارمين رويداد گردشگري سفره ايراني در مشهد معرفي مي‌شوند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، مريم سلمانيان سرپرست معاونت گردشگري اداره كل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان سمنان گفت: استان سمنان با سه غذاي اصلي شامل "ته چين گرمسار"، "ديگي سنگسر" و "سبزي پلوي سمناني" در بخش مسابقه غذاي اصلي شركت مي‌كند.
وي با اشاره به اينكه اين رويداد با رويكرد آئين‌هاي مذهبي و سفره‌هاي نذري برگزار مي‌شود، افزود: برگزيدگان بخش غذاي اين رويداد گردشگري به ليست غذاهاي رستوران و مراكز پذيرايي كشور افزوده مي‌شوند.
وي با بيان اينكه اين رويداد از پنجم تا هفتم آبان ماه در مشهد برگزار مي‌شود، گفت: با توجه به اينكه استان سمنان در بين استان‌هاي منطقه چهار قرار دارد، غذاهاي استان با غذاهاي محلي استان‌های خراسان رضوي، خراسان شمالي، خراسان جنوبي رقابت مي‌كنند.
سلمانيان افزود: برگزاري مسابقه انتخاب پيش غذا و دسر و دمنوش برتر محلي و برپايي غرفه‌هاي ارائه غذاهاي سنتي استان و صنايع دستي مرتبط با سفره ايراني نيز از ديگر بخش هاي اين رويداد است.
وي برندسازی غذاهای ایرانی در صنعت گردشگری جهان، استانداردسازی واحدهای پذیرایی ملی و بومی، جذب گردشگر، حمایت از تنوع فرهنگی و غذایی و معرفی غذاهای سالم به مردم و گردشگران را از اهداف این رويداد عنوان كرد.
سرپرست معاونت گردشگري اداره كل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان سمنان گفت: احیای غذاهای سنتی، معرفي غذاهاي بومي مهجور مانده يا در حال فراموشي، تنوع‌بخشی به جاذبه‌های گردشگری و تبدیل غذاهای بومی و سنتی به یکی از جاذبه‌های هر منطقه و ترغیب رستوران‌ها برای قرار دادن غذاهای محلی در منوی خود از ديگر اهداف برگزاری این رويداد است.
انتهای پیام / ه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.