به گزارش گروه
استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛دراین بازرسی ها ، از 17 واحد خبازی بازدید و چگونگی تهیه، تامین، پخت وتوزیع نان مورد بررسی قرار گرفت .
کنترل امور بهداشتی و رعایت دستور العمل های بهداشتی، کنترل آرد خبازی ها، بررسی وزن و کیفیت نان عرضه شده، درج نرخ نامه در محل کار و مسایلی از این دست،از جمله اموری بود که در این گشت مشترک مورد توجه قرار داشت .
همچنین برای دو واحد خبازی متخلف پرونده تشکیل و به منظور سیر مراحل قانونی به تعزیرات حکومتی ارجاع شد.
انتهای پیام/ز