به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند؛معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مجموع تعداد واحد های تولیدی فعال شش ماهه اخیر در استان را، ۷۷۱مورد اعلام کرد و گفت:از این تعداد ۳۹ واحد فعال و ۳۸ واحد غیر فعال است.
دکتر ناصری مجموع کارخانه های تولیدی دارای نشانه نظارت بهداشت را، ۲۹واحد عنوان کرد و افزود: از این تعداد ۲۶ واحد فعال و مابقی غیر فعال است.
وی گفت:40مورد از شکایات بررسی شده و 18 مورد دیگر نیز به مراجع قضایی معرفی شده است.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با بیان اینکه منابع آب و زمین کشاورزی رو به کاهش و جمعیت رو به افزایش است، افزود: دستکاری در انواع فرآورده های غذایی باعث افزایش تولید غذا و تغییر در فرآورده ها می شود.
انتهای پیام/غ