پیمان پورمقیمی تهیه کننده برنامه تلویزیونی «هوش برتر» در گفتگو با خبرنگار
حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ از طراحی ایده تا شکل گیری این مسابقه گفت: من در کارهای قبلی خودم دو مسابقه «نشان برتر» و «این خانواده» را با دو مضمون قدرت بدنی و طنز کار کردم و برای طراحی مسابقه «هوش برتر» با تحقیقاتی که انجام دادم برای اجرای سومین مسابقه به سراغ اطلاعات عمومی رفتم.
وی در ادامه پیرامون ایده و شکل گیری این مسابقه بیان کرد: همه مسابقههای اطلاعات عمومی در دنیا با ساختاری پرسش و پاسخ پیش میرود، ایده و طرح این برنامه برگرفته از مسابقات خارجی است که با طراحی و المانها ایرانی بومی سازی شده است.
پورمقیمی در خصوص روند و اجرای بخشهای مختلف مسابقه «هوش برتر» عنوان کرد: این برنامه در چند بخش متنوع شنیداری، دیداری، پرسش و پاسخ تخصصی، مراحل عملی و سرعت عمل به اجرا درمیاید.
تهیه کنندهٔ مسابقه تلویزیونی «نشان برتر» با اشاره به معیار انتخاب شرکت کنندههای این مسابقه اظهار داشت: بیشتر شرکت کنندگان ما، از دانشجویان برتر دانشگاههای علمی کشور هستند. در وهله اول در بین 4 هزار و 700 نفر شرکت کننده با برگزاري دو آزمون هوش، 128 نفر انتخاب میشوند و در 4 گروه 32 نفره برای اجرای مسابقه ساماندهی شدند.
پورمقیمی با بیان اینکه ایده اصلی ساختار «هوش برتر» را از مسابقه «مردان آهنین» گرفته ام، توضیح داد: همانطور که ما در برنامه «مردان آهنین» قویترین مردان خود را معرفی کردیم، حالا با ایده و مسابقه «هوش برتر»، جوانهای خود را که از هوش بالایی برخوردار هستند به مردم و کارخانهها معرفی می کنیم.
وی در خصوص زمان تولید و بازخورد مسابقه «هوش برتر» بیان کرد: این برنامه دوره اول کار خود را در نوروز 95 شروع کرد و براساس رضایتمندی 84 درصدی مخاطبان جزو پنج برنامه برتر سیما انتخاب شد و حالا با 63 قسمت در ایام محرم و صفر از شبكه نسيم به پخش رسيد.
پورمقیمی در پایان با بیان اینکه طراحی مسابقه کاری بسیار سخت و زمان بر است، درباره ساخت سری سوم «هوش برتر» گفت: خوشبختانه سوژه اطلاعات عمومی هم جزو رسالتهای صدا و سیما است و هم مردم اقبال خوبی نشان دادهاند. اما برای ساخت سری جدید به زمان بیشتری نیاز دارم تا بخشهای جدید و تغییرات را اضافه کنم.
انتهای پیام /