کشت فلفل دلمه ای در 3 هزار و 827 هکتار از زمین های کشاورزی هرمزگان آغازشد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس سید رضا امیرزاده مدیرزراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد 89 هزار و 255 تن محصول از این سطح زیرکشت برداشت شود.
وی افزود: به علت ثابت بودن سطح زیرکشت تولید امسال نسبت به پارسال تفاوتی ندارد.
امیرزاده گفت: شهرستان های رودان،بندرعباس از مناطق مهم تولید فلفل دلمه ای در هرمزگان است.
مدیرزراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان افزود:محصولات تولید شده علاوه بر تامین بازار استان به استان های تهران،اصفهان ،فارس و تبریز فرستاده می شود.
فصل کشت فلفل دلمه ای از اواخر مهر آغاز می شود و تا پایان آبان ادامه دارد.
فصل برداشت نیز از اسفند آغاز می شود و تا پایان اردیبهشت ادامه دارد.
فلفل دلمه ای منبع مهم ویتامین آ و سی است.گیاهی تحریک کننده است و ناراحتی گوارشی مانند سوءهاضمه، زخم معده، قولنج، اسهال و نفخ را برطرف می کند.
انتهای یپام/ف
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.