رنگ دانه های خوراکی در مرکز تحقیقات روغن ها و چربی های معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تولید شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ عضو هیئت علمی و رئیس مرکز تحقیقات روغن ها و چربی های معاونت عذا و داروکرمانشاه گفت:این کار با همراهی علیرضا حبیبی وتیم تحقیقاتی انجام شد که توانستند رنگدانه های کاروتنویئدی را با استفاده از میکروارگانیسم ها تولید کنند

کامبیز ورمیرا گفت:ما در آزمایشگاه روزانه مقدار زیادی موادخوراکی و آشامیدنی تولید می کنیم که در برخی از آنها رنگ های غیربهداشتی استفاده شده

وی گفت:چون رنگ ها برای سلامت انسان مضر است تصمیم گرفتیم رنگی تولید کنیم که علاوه بر کیفیت ظاهری مناسب خصوصیات غذایی بی خطر و سالم داشته باشد

وی گفتکاین رنگدانه کاروتنوئیدی که با استفاده از میکروارگانیسم به عنوان آنتی اکسیدان طبیعی شناخته شده خاصیت ضد سرطانی دارد

فاز اول کار که تولید آزمایشگاهی است با موفقیت انجام شده است.


انتهای پیام/پ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.