به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان.، احمدی در نشست شورای پشتیبانی آموزش و پرورش و بررسی معضلات آموزشی شهرستان خاش با تاکید بر جذب و شناسایی افراد بازمانده از تحصیل افزود: سلامت جامعه و افراد آن با داشتن سواد و اهمیت دادن به این موضوع تضمین می شود.
وی اظهار داشت: پراکندگی جمعیت، وسعت منطقه، پراکندگی روستاها، فقر و گاها وجود برخی تعصبات از عوامل عمده در بی سواد ماندن افراد است.
معاون فرماندار خاش ادامه داد: تشویق خانوارهای بی بضاعت، شناسایی و جذب والدین بی سواد دانش آموزان، اهدای لوازم و امکانات آموزشی و هدف گذاری برای ریشه کنی بی سوادی ویژه سنین 10 تا 49 سال بخشی از مشکلات را کاهش می دهد.
وی بیان کرد: بی سوادی و کم سوادی برای دولت و جامعه هزینه دارد که به دنبال آن معضلاتی مانند افزایش شکاف اجتماعی و طبقاتی، افزایش فرصت بزهکاری، وقوع انواع جرم و تهدیدهای دیگر پدید می آیند.
احمدی به نقش مهم و حیاتی سواد برای رسیدن به شاخصهای مهم توسعه همه جانبه در جامعه اشاره کرد و از زحمات انجام گرفته در راستای کاهش نرخ بیسوادی توسط آموزش و پرورش و نهضت سوادآموزی با وجود سختی ها و مشکلات سواد آموزی بخصوص عدم رغبت و انگیزه بی سوادان در شهرستان تقدیر کرد و همکاری و مساعدت همه دستگاهها و نهاد های دولتی و غیر دولتی را در جهت بهبود وضعیت سوادآموزی خواستار شد.
انتهای پیام/ع