به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ افسردگی یک بیماری پیچیده است که طبق آمار سازمان بهداشت جهانی، در حدود 350 میلیون نفر در جهان به آن دچار هستند.
برخی از شرایط افسردگی به دلیل وقوع حوادث مختلف در زندگی فرد رخ میدهد، بسیاری از اشکال دیگر این بیماری نیز به دلیل عدم تعادل شیمیایی، ناهنجاریهای مغزی و یا ارتباط بین نورونها در مغز ایجاد میشود.
محققان در این پژوهش به بررسی 909 نفر در چین پرداختند که از مغز آنها اسکن امآرآی تهیه شده بود.
آنها با بررسی این اسکنها دریافتند که 425 نفر از آنها به اختلال افسردگی اساسی دچار هستند و 488 نفر از آنها نمونههای بدون افسردگی بودند.
"اختلال افسردگی اساسی" یکی از شایعترین تشخیصهای روانپزشکی است که مشخصه آن خلق افسرده و احساس غمگینی، اعتماد به نفس پایین و بیعلاقگی به هر نوع فعالیت و لذت روزمره مشخص میشود.
چیزی که از آن به عنوان سرماخوردگی روانی نیز یاد میشود.
محققان در طول اسکن به بررسی کورتکس اوربیتوفرونتال داخلی و جانبی پرداختند که دو ناحیه مهم در بیماری افسردگی است.
آنها دریافتند که در افراد افسرده، برخی از اتصالات در این نواحی تقویت شده و برخی دیگر تضعیف شدهاند.
برای مثال اتصال این ناحیه از مغز به بخشی از مغز که مربوط به حافظه و یادآوری خاطرات بود، ضعیف شده و بنابراین افراد در یادآوری تجارب مثبت خود ناتوان شده که این امر میتواند به افسردگی منجر شود.
در مقابل اتصال کورتکس اوربیتوفرونتال داخلی و جانبی که با تجارب و خاطرات تنبیهی و غیر پاداشی مرتبط بود، در این افراد تقویت شده بود. به عبارتی دیگر آنها توانایی زیادی در به یادآوری وقایع منفی زندگی خود پیدا کرده بودند.
این محققان همچنین مدارهای عصبی مختلفی را که در افراد افسرده تقویت شده بود، کشف کردند.
محققان بر این باورند که کشف آنها میتواند به درک بهتری از افسردگی و یافتن درمانهای موثرتر برای آن کمک کند.
نتایج پژوهش این محققان در مجله Brain به چاپ رسیده است.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/