به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه
خبرنگاران جوان از همدان؛ سید اسکندر صیدایی با بیان اینکه امسال اعتبار دو قالب نقدینگی معمولی و اوراق خزانه اسلامی دارد اظهار داشت: 50 درصد اعتبار سال هر استان در کشور ابلاغ شده و تمامی شهرستانها در یک ماه گذشته تمام پروژهها را مشخص کردهاند.
وی با بیان اینکه بیشترین اعتبار مربوط به پروژههای راه و جهاد کشاورزی بوده است تصریح کرد: توزیع اعتبارات هزینهای با 80 شاخص صورت گرفته که این امر سبب شفافیت در توزیع اعتبارات شده است.
صیدایی با اعلام اینکه 200 میلیارد تومان اعتبار هزینهای برای استان همدان مصوب شده که صرف حقوق و دستمزد کارکنان دولت میشود بیان کرد: اعتبارات تملک دارایی یا عمرانی استان همدان 360 میلیارد تومان است که شامل 22 میلیارد تومان از محل دو درصد نفتگاز، 106 میلیارد تومان از محل ماده 180 و 161 میلیارد تومان از محل ویژه ملی است.
وی اظهار داشت: تمام تلاش محموعه مدیریتی استان و کمیته برنامهریزی این است که هدایت منابع ریال به ریال در جایی صرف شود که ضروری است و سبب ارتقا سطح شاخصهای توسعه باشد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه استان همدان افزود: در زمینه اعتبارات تملک دارایی قانون بودجه اعلام میکند کمیتههای شهرستانی باید پروژهها را مشخص کند که اولویت پروژهها به درصد ارتباط آن با زندگی، اشتغال، معیشت و خدماترسانی ضروری به مردم بستگی دارد تا از این طریق بتوان در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و تعادل و توازن منطقهای گام برداشت.
وی کمبود اعتبار را مهمترین چالش استان همدان برشمرد و گفت: توان استان برای هزینه چندین برابر اعتبارات موجود وجود دارد چون پروژههای دارای توجیه اقتصاد در استان همدان زیاد بوده و میتوان در صورت تخصیص اعتبار آنها را اجرایی کرد.
صیدایی با اعلام اینکه در سطح کشور سالانه باید 50 میلیارد دلار سرمایهگذاری خارجی انجام شود تا بتوان به اهداف توسعهای رسید عنوان کرد: این ظرفیت در استان همدان وجود دارد که سالانه 20 میلیارد دلار سرمایهگذاری خارجی جذب شود چرا که استعدادهای بالایی دارد.
وی با اشاره به اینکه سازمان برنامه و بودجه تکیهگاه و پشتیبان دستگاهها در زمینه قانونمداری است گفت: سازمان برنامه و بودجه استان همدان در کنار دستگاهها برای جذب اعتبار از وزارتخانهها حضور دارد.
انتهای پیام/ د