علی آهون منش رییس اتحادیه موسسات و دانشگاههای غیرانتفاعی در گفت و گو با
خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به دوره اول سطح بندی گفت: در آن دوره 358 موسسه در سطوح یک تا پنج دسته بندی شدند و به آنها برای تثبیت یا ارتقای جایگاه خود با ارائه مدارک قابل قبول، مهلت (حدود دوترم) داده شد.
وی افزود: در دوره دوم سطح بندی اعلام شده از بین 358 موسسه تنها 269 موسسه و دانشگاه غیرانتفاعی حضور داشتند که این نشان از حذف برخی از آنها در فهرست سطح بندی است.
رییس اتحادیه موسسات و دانشگاههای غیرانتفاعی با اشاره به اینکه اعلام نام اشخاص موسس موسسات حذف شده ممکن است به اعتبار آنها لطمه بزند، بیان کرد: دلایل مختلفی از جمله پیروی از دستورات و استانداردهای وزارت علوم، نداشتن امکانات مناسب و اختلافاتموجود بین اعضای هیات موسس در تعطیلی یا صفر شدن ظرفیت موسسات دخیل بوده است.
به گفته وی، موسسات تعطیل شده یا با ظرفیت صفر لزوما دیگر در دوره دوم سطح بندی با 4 دسته، شرکت داده نشدند.
آهون منش با اشاره به 4 سطح اعلام شده، اظهار داشت: تمام موسسات و دانشگاههای سطح اول ضمن حمایت می توانند توسعه پیدا کنند، سطح دوم حمایت نمی شوند اما می توانند توسعه پیدا کنند، برای سطح سوم امکان حمایت و توسعه وجود ندارد و باید برای ارتقای جایگاه خود تلاش کنند، سطح چهارم هم درصورتی که ظرف مدت شش ماه نتوانند به کیفیت و استانداردهای لازم برسند تعطیل می شوند.
وی یادآور شد: اگر سطح بندی فقط شامل موسسات و دانشگاههای غیرانتفاعی باشد بخش خصوصی را نابود می کند لذا باید تمام دانشگاههای دولتی و غیردولتی را دربرگیرد.
انتهای پیام/