به گزارش
گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از رویترز؛ با افزایش سطح مالیات ها در مصر، افزایش قیمت مواد غذایی و کاهش یارانه های دولتی، صبر مردم این کشور در خصوص سیاست های دولت رو به اتمام است. بسیاری نگران هستند مردم مصر به زودی تظاهرات هایی مشابه با اعتراضات چند سال گذشته برگزار کنند.
تورم در مصر با افزایش 14 درصدی به بالاترین میزان در 7 سال گذشته رسیده است. در همین حال ارز خارجی در مصر کمیاب شده و این کشور که به شدت به واردات وابسته است با مشکلات بسیاری رو برو شده است.
دولت مصر در ماه اوت بهای برق را 25 تا 40 درصد افزایش داد و در نظر دارد طرح مالیات بر ارزش افزوده 13 درصدی را نیز به زودی اجرا کند.
دولت سیسی، رئیس جمهور مصر، در نظر دارد در راستای جذب کمک مالی 12 میلیارد دلاری صندوق بین المللی پول که به منظور کاهش بودجه به این کشور داده خواهد شد، یارانه دولت در بنزین را نیز کنار بگذارد. اقدامی که به کاهش هرچه بیشتر ارزش پوند مصر منجر خواهد شد.
در همین حال دولت مصر سعی کرده با روش های تبلیغاتی مختلف طرفداران را به سمت خود جذب کرده و همچنین در نظر دارد طرحی را گسترش دهد که بر اساس آن فقرا از آسیب هرچه بیشتر در امان خواهند ماند. با این حال بسیاری از شهروندان مصری که تحت پوشش چنین برنامه ای نیز قرار نمی گیرند اظهار کرده اند توان خرید گوشت ندارند.
سیسی، یک ژنرال ارتشی، سه سال پیش مرسی را از قدرت برکنار کرد و با وعده بازگرداندن ثبات به مصر به قدرت رسید؛ اما وی تاکنون نتوانسته وعده های خود را محقق کند.
انتهای پیام/